روایت هولناک یک گروگانگیری در سیستان و بلوچستان | ۶ روز زندانی شدن در اسارتگاه ۲ برادر مخوف علت قطعی‌های بدون برنامه برق در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری دو فرد مظنون به قتل شهید محیط‌بان کاظم مصدق (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مصدوم شدن ۶ نفر در تهران بر اثر طوفان (۷ اردیبیهشت ۱۴۰۴) افزایش تعداد فوتی‌های حادثه انفجار در بندر شهید رجایی به ۴۰ نفر باد شدید و گردو خاک رانندگی در جاده‌های خراسان رضوی را مشکل کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) احیای هنر‌های فراموش‌شده استان با اجرای طرح «کارگاه‌گردی» | بازدید ۱۱۵ هزار نفر از کارگاه‌های هنری در خراسان رضوی قتل نگهبان ساختمان به خاطر تعرض به پسر جوان مهار آتش سوزی در بندرشهید رجایی تا امشب (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی بیمه دبه می‌کند! باید‌ها و نباید‌های هفته منتهی به کنکور | چه‌کار کنیم که زحماتمان به باد نرود؟ ماجرای ورود نخستین پنکه برقی به ایران | دیدار شبانه ناصرالدین‌شاه و زیمنس مالزی یا تایلند؛ برای یک سفر فراموش نشدنی کدام را انتخاب کنیم؟ ویدئو | انتشار اولین تصاویر دوربین مداربسته از لحظه آغاز آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) صبح ورزش کنید، قلب بیشتر عمر می‌کند! افزایش درصد موفقیت احیای قلبی - ریوی بیماران اورژانسی در حرم امام‌رضا(ع) (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیش از ۱۴ تن موادغذایی غیربهداشتی در نیشابور نابود شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرحله دوم توزیع گوشت گرم به نیازمندان آغاز شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۴۰ درصدی تولید شیرخشک در مشهد انتقاد یکی از نمایندگان مجلس به تنبیه بدنی دانش‌آموزان | معلمی که تنبیه بدنی می‌کند، مشکل روحی دارد ویدئو | آتش در محل انفجار اسکله شهید رجایی بندرعباس فروکش کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | مشهد از فردا خنک می‌شود؛ با احتمال بارش باران درخشش دانش‌آموزان ایرانی در مسابقات جهانی ریاضی طرح «مشهد، شهر امن»، گامی مهم در مسیر جذب گردشگر داخلی و خارجی چند نکته درباره کارت‌های ورود به جلسه کنکور | روز آزمون چه مدارکی برداریم؟ سال ۱۴۰۳، سال تحول در خدمات‌رسانی به مسافران فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد امکان تغییر گروه آزمایشی و حوزه امتحانی داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ وجود ندارد معلمان باید نقش آفرینی بیشتری در زمینه ارتقای کیفی تدریس و روش‌های آموزشی داشته باشند
سرخط خبرها

آمار قابل‌توجه ثبت‌نامی‌ها در سامانه ازدواج دانشجویی | «همرسان» چند زوج را به هم رساند؟

  • کد خبر: ۳۲۸۷۷۶
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۶
آمار قابل‌توجه ثبت‌نامی‌ها در سامانه ازدواج دانشجویی | «همرسان» چند زوج را به هم رساند؟
معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگان رهبری در دانشگاه‌ها از آمار چندهزارنفری سامانه‌های ازدواج دانشجویی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ازدواج دانشجویی به عنوان یک پدیده اجتماعی، به رابطه‌ای گفته می‌شود که در دوران تحصیل دانشگاهی شکل می‌گیرد و می‌تواند فرصتی مناسب برای تشکیل خانواده در سنین جوانی باشد. این نوع ازدواج‌ها معمولاً با چالش‌های خاص خود همراه است، زیرا دانشجویان علاوه بر مسئولیت‌های تحصیلی، باید مسائل مالی، اجتماعی و عاطفی را نیز مدیریت کنند.

با این حال، ازدواج دانشجویی مزایای زیادی همچون ایجاد پشتیبانی عاطفی و روانی در دوران پرتنش تحصیل، تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری و ایجاد زمینه‌ای برای رشد فردی و اجتماعی دارد. برای موفقیت این نوع ازدواج‌ها، نیاز به برنامه‌ریزی صحیح و حمایت‌های اجتماعی و مشاوره‌ای وجود دارد تا زوج‌های جوان بتوانند در کنار تحصیلات خود، به زندگی مشترک پایدار و موفقی دست یابند.

حجت الاسلام مهدی فاطمی‌پور، معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها از اقدامات این نهاد برای افزایش ازدواج‌های دانشجویی خبر داد.

وی با اشاره به برنامه‌های جدید در راستای تسهیل ازدواج دانشجویان، گفت: سامانه همرسان که به منظور تسهیل ارتباط بین دانشجویان و خانواده‌ها برای ازدواج طراحی شده است، در حال گسترش است و تاکنون در ۶۴ دانشگاه دفتر همرسان تأسیس شده است.

او توضیح داد: در هر یک از این دفاتر، کارشناسان و مشاورانی مستقر هستند که با استفاده از سامانه همرسان، به دانشجویان در انتخاب همسر مناسب کمک می‌کنند. در این سامانه، دانشجویان اطلاعات خود را ثبت کرده و مشاوران با بررسی این اطلاعات، مداخلات لازم را انجام می‌دهند و حتی با خانواده‌ها برای حل مسائل احتمالی ارتباط برقرار می‌کنند.

معاون نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها ادامه داد: «در حال حاضر، از حدود ۱۸ هزار دانشجوی پسر و دختر که در این سامانه ثبت‌نام کرده‌اند، ۱۵۲ ازدواج موفق به ثبت رسیده است.» وی همچنین اشاره کرد که با افزایش تعداد کاربران سامانه و گسترش دایره انتخاب، فرآیند انتخاب همسر برای دانشجویان تسهیل می‌شود و امکان انتخاب بهتر و آگاهانه‌تر فراهم می‌آید.

حجت الاسلام فاطمی‌پور تأکید کرد: «اگرچه این سامانه یکی از راه‌های پیشنهادی برای تسهیل ازدواج آسان و آگاهانه است، اما همچنان نیاز به همکاری بیشتر دانشگاه‌ها و پذیرش این برنامه‌ها برای گسترش آن در تمام مراکز آموزش عالی احساس می‌شود.»

وی اظهار امیدواری کرد که با ادامه این اقدامات، سامانه همرسان به عنوان یکی از ابزار‌های مؤثر در تسهیل ازدواج‌های دانشجویی شناخته شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->